zaterdag 14 maart 2009

Dag lieve mamma...

Afgelopen nacht is mamma rustig en vredig heengegaan. Hoewel wij natuurlijk heel verdrietig zijn, zijn we ook dankbaar dat het uiteindelijk toch sneller dan verwacht heeft mogen gaan. De laatste dagen werd haar falende lichaam steeds meer een gevangenis voor haar nog altijd sterke en heldere geest, dus voor haar ervaren we haar overlijden toch als een bevrijding. We willen via deze weg nogmaals iedereen hartelijk danken die ons heeft geholpen om haar laatste maanden zo mooi mogelijk te maken. Ze heeft intens genoten van alle bezoek en gelukkig heeft ze ook iedereen nog heel bewust kunnen meemaken. Onze speciale dank gaat uit naar Frank en Martha en naar Mila van Allerzorg, die onze moeder zeer professioneel en uiterst liefdevol hebben verzorgd en een grote steunpilaar voor ons zijn geweest; wat een ontzettend fijne mensen zijn jullie, woorden schieten tekort. We zullen iedereen op de hoogte stellen van de nadere details van de uitvaart, die zijn nu nog niet bekend. Mamma ligt thuis opgebaard, wie daar nog afscheid wil nemen is welkom, maar graag vooraf even bellen (naar haar eigen telefoonnummer, er is altijd iemand aanwezig).

De kids van Emy

1 opmerking:

  1. Lieve kids van Emy, gecondoleerd... We wisten dat het slecht ging, maar het blijft toch altijd schrikken als het einde daadwerkelijk daar is. En inderdaad, ze heeft nu wel vrede en geen last meer van dat lichaam dat haar in de steek heeft gelaten.

    Debby, je had duidelijk groot gelijk toen je hebt afgezegd voor de winterreise. We hebben je natuurlijk gemist, maar nu was je tenminste in de buurt toen het zo bergafwaards ging.

    Ik wens jullie veel sterkte in deze moeilijke tijden, ook namens mijn ouders (het is ze nog niet gelukt om zelf een reactie te plaatsen)

    Frederique Harmsze

    BeantwoordenVerwijderen