zaterdag 14 maart 2009

Uitvaart




Lieve mensen, Bij deze plaatsen wij ook hier de tekst van de overlijdensadvertentie, zoals die in de Gooi en Eemlander zal worden geplaatst. Wij zullen proberen zoveel mogelijk mensen persoonlijk een rouwkaart te sturen, maar mocht u geen kaart ontvangen en toch graag de crematie willen bijwonen, dan kunt u deze aankondiging als uitnodiging beschouwen.

4 opmerkingen:

  1. Lieve allemaal

    Ik lees net het bericht, dat Emy gisteren is overleden.
    Allereerst wil ik jullie condoleren met het verlies van jullie moeder, schoonmoeder en oma.
    Ik wens jullie veel sterkte toe.

    Liefs van Willem en Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Lieve kinderen van Emy,

    Net gehoord van het overlijden van jullie lieve moeder. Gecondoleerd met dit verlies dat, denk ik, toch sneller kwam dan werd verwacht. Maar, zoals jullie zelf al aangeven, voor haar vooral een bevrijding. Toen ik onlangs op bezoek was, had ze een paar zware, emotionele dagen achter de rug; ze wilde nog zoveel en ze kon steeds minder. Ik zal me haar altijd herinneren als een levenslustige actieve vrouw met talloze bezigheden waar ze intens van genoot. De ziekte die haar trof, trof haar dan ook vooral in haar volle bestaan.
    Ik wens jullie voor nu maar bovenal voor later, als de hectiek van de dagen die nu komen voorbij is, veel sterkte toe.
    Lieve groeten van Lidy

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Gilde Hilversum en Wijdemeren(GJ):
    Toen Gilde Hilversum (50+ vrijwilligers) besloot mee te doen aan "Samemnspraak" - Nederlandse taalhulp aan allochtonen - was Emy daar om te helpen dat project goed in gang te zetten. Maar toen er ook nog mensen waren voor wie specifieke en afwijkende taalhulp nodig was, hielp Emy. En toen we een muziekclub begonnen was Emy altijd in het publiek -Launching customers heten die trouwe eerstelingen. Ze maken je project mogelijk. Gilde Hiversum zal altijd met dankbaarheid blijven denken aan een heel goede en hulpvaardige vriendin /GJ van Lonkhuyzen

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Lieve familie.

    Vandaag ontvingen wij de rouwkaart.
    Daar waren wij erg van onder de indruk.
    Wij hebben er geen woorden voor.
    Dank jullie wel.

    Willem en Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen